Wand- en plafondafwerking

Schildersbedrijf van Dieren te Hattem kan ook voor u wand- en plafondafwerking verzorgen.

Ondergrond

Net als bij het uit te voeren schilderwerk, geldt ook hier dat de ondergrond bepalend is voor het resultaat. Wanneer tijdens de inspectie of de uitvoering blijkt de dat ondergrond ongelijk is, wordt deze eerst geprepareerd of ge√ęgaliseerd. Alleen dan bent u verzekerd van het beste resultaat.

Behang

Behang is al heel lang een favoriete vorm van wandbekleding. Schildersbedrijf van Dieren heeft een ruime ervaring op het gebied van behangwerk.

Glasvezel(300 soorten)

Een trend van nu is het aanbrengen van glasweefsel. Glasvezel wordt op de muur aangebracht en vervolgens afgewerkt met muurverf. Glasvezel heeft de volgende voordelen ten opzichte van andere wandafwerkingen:

  • Geen luchtbellen
  • Onderhoudsarm
  • Meerdere malen overschilderbaar in een bij uw interieur passende kleurstelling
  • Scheuroverbruggend: ideaal voor nieuwe en werkende muren.

Sierpleisterwerk

Naast behang en glasweefsel levert Schildersbedrijf van Dieren ook stukadoorswerk. Denk hierbij aan het aanbrengen van granol of spachtelputz, maar ook het glad pleisteren (schuurwerk) van uw wanden of plafonds.

Sauswerk

Vanzelfsprekend behoort het afwerken van wanden met muurverf of latex ook tot de werkzaamheden. Werkzaamheden en aflevering Het meeste werk zit in de voorbereiding, het afdekken van uw vloer, het reinigen en gereed maken van de ondergrond. Vanzelfsprekend zorgt Schildersbedrijf van Dieren voor de afvoer van het gebruikte materiaal en levert de werkplek netjes op!